Säljare – ortopedi, kirurgi och rehab inom smådjur/veterinärvård

Scandi Orthopedic utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehabiliteringsprodukter i hela Norden och England. Våra kunder finns på djursjukhus och veterinärklinker inom ortopedi, kirurgi och rehabilitering. Scandi Orthopedic grundades 2010 och i dag är vi 6 personer som arbetar i företaget med huvudkontor i Göteborg, Sverige. Vi befinner oss inne på Blå Stjärnan Djursjukhus och är en aktiv del av deras Ortopedicentrum.

Vem söker vi?
Nu söker vi en förstärkning till Scandi Orthopedics säljområde och visst patientbemötande på Blå Stjärnan Djursjukhus. För att lyckas som säljare på Scandi Orthopedic behöver du kämpa lite mer än andra. Du behöver ha ambitionen att komma längre, lyckas lite bättre och aldrig vara riktigt nöjd. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. För att nå dina mål handlar det dessutom att snabbt väga in för- och nackdelar och ta rätt beslut, prioritera bättre samt arbeta koncentrerat. Du har också ett genuint intresse för djur och att förbättra vardagen för hundar och katter med olika sjukdomar och problem.

Om du känner igen dig så är du kanske den person vi söker när vi nu förstärker vår säljstyrka och därmed fortsätter Scandi Orthopedics tillväxtresa.

Om tjänsten
Scandi Orthopedic har en fantastisk förmåga att göra det lilla extra som gör hela skillnaden för våra patienter och kunder. Vi skall se till så att du får alla förutsättningar för att lyckas, och kontinuerligt utveckla din kompetens. Hos Scandi Orthopedic är kulturen och engagemanget inom företaget nyckeln till vår framgång. Vi lägger därför mycket resurser på att våra medarbetare ska trivas hos oss.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten kommer i första hand fokusera mot djursjukhus och veterinärkliniker kunder med behov av postoperativa och rehab produkter
• Kundbesöksplanering
• Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder för att skapa merförsäljning
• Identifiera och kontakta nya potentiella kunder och kontaktpersoner
• Utveckla interna samarbeten med kollegor inom organisationen
• Sträva mot att alltid utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och lärdomar med
sina kollegor
• Skapa fullständigt nöjda kunder genom att alltid ge bästa möjliga service
• Anställningen innefattar resor och övernattningar inom Norden men främst Sverige. Ca 50 % av tjänsten är inne sälj och patientbemötande inne på Blå Stjärnan Djursjukhus och då förväntas man vara på huvudkontoret i Göteborg.

Kvalifikationer:
• Krav på vara Leg. Fysioterapeut, Leg. Ortopedingenjör eller Leg. Arbetsterapeut

  • Positivt om du har erfarenhet ifrån att arbeta med uppsökande försäljning.
    • Gärna arbetat inom djursjukvård eller sjukvård som fysioterapeut eller liknande.
    • Du bor i eller i närheten av Göteborg och har körkort.

Vi erbjuder
Heltidstjänst, en inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklingsmöjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.

Vi behandlar alla ansökningar löpande
Vid frågor om tjänsten, kontakta Christoffer Diehl. christoffer@scandiop.se eller 0709 491 531.
Skicka din ansökan och CV till info@Scandiop.se