+46 31 214 128

info@scandiop.se

Scandi Orthopedic 3D Scanner

Med vår nya app Scandi Orthopedic 3D Scanner för Iphone har vi förenklat stegen mellan patientbesök och färdig specialtillverkad Grad 4-ortos. Appen kan scanna tass, carpal, tarsal, knä och nacke. Den scannade kroppsdelen laddas upp till oss inom två minuter, varefter vi kan börja modellera och designa en ortos enligt önskemål och behov.

Appen är kompatibel med Iphone 11 och uppåt, samt Ipad Pro. Med hjälp av frontkameran scannas kroppsdelen i en radie på 30 cm. Scanningen görs antingen på frihand eller med hjälp av vår nyutvecklade scanningsrigg för tass / carpal / tarsal. Maila oss på info@scandiop.se för att skaffa ett login till appen.

Snabbguide för scanning

När du skaffat appen och kommit igång är det viktigt att du följer våra riktlinjer för att göra optimala scanningar som kan användas för modellering. Du kan också med fördel delta i en av våra kostnadsfria kurser i 3D-scanning. Här är några av de viktigaste faktorerna för att åstadkomma en lyckad scanning:

Patient-informationen som appen efterfrågar behöver du bara fylla i en gång. Vid scanning nummer två och tre väljer du alternativet RECALL, som då fyller i samma information som du angav vid första scanningen.

Kära kund. Välkommen att logga in till vår webbutik.

OBS! Vi har precis lanserat vår nya hemsida. Om du har problem att logga in eller saknar kundkonto, hör av dig till info@scandiop.se.