+46 31 214 128

info@scandiop.se

Vi är stolta att kunna presentera vår nya app Scandi Orthopedic 3D Scanner som nu finns ute för Iphone! 3D-scanningen ersätter avgjutningar för Grad 4-ortoser. När veterinären scannar med vår app har vi en exakt avbildning av benet inom 3 minuter och kan därefter designa en individuellt anpassad ortos. Läs mer om de olika ortoserna under fliken Resurs (inloggad).

Missa inte VetOrthos kurs i rehabilitering och stabilisering efter skador och operation 20-21 september i Enköping. Kursen är godkänd av ESK för att tillgodoräknas vid specialistutbildning. Läs mer: www.vetortho.se

Medical Protection Cover

Slipp kragen

Husdjur med krage har svårare att äta, sova, röra sig fritt och klia sig. Med våra Medical Protection Covers får skadade husdjur frihet att röra sig och slipper ha en otymplig krage runt halsen.

Bekvämt och vattentätt

Eftersom ScandiTex-materialet är vattentätt kommer ingen fukt igenom till såret eller bandaget. Medical Protection Covers är tillverkade för komfort, med stretch-egenskaper och sömmarna på utsidan istället för på insidan.

24 / 7

Skydden är avsedda för dygnet runt-användning. Djuret kan sova med skyddet och utföra sina behov obehindrat.

Sök bland våra produkter

OM OSS

Vårt motto är enkelt. Vi strävar efter att tillverka produkter av så hög kvalitet som möjligt för att ge våra fyrbenta vänner en så hög livskvalitet som möjligt.

Previous slide
Next slide
Kära kund. Välkommen att logga in till vår webbutik.

OBS! Vi har precis lanserat vår nya hemsida. Om du har problem att logga in eller saknar kundkonto, hör av dig till info@scandiop.se.