Nu är sommaren här med besked! Vi på Scandi Orthopedic vill önska alla våra kunder en trevlig sommar. Vi finns på plats hela sommaren med undantag för v. 29 då vi håller semesterstängt. Vi kommer under juli att ha något längre väntetid på specialtillverkade ortoser, såsom Grad 4 och Knäortos Grad 2.

Medical Protection Cover

Slipp kragen

Husdjur med krage har svårare att äta, sova, röra sig fritt och klia sig. Med våra Medical Protection Covers får skadade husdjur frihet att röra sig och slipper ha en otymplig krage runt halsen.

Bekvämt och vattentätt

Eftersom ScandiTex-materialet är vattentätt kommer ingen fukt igenom till såret eller bandaget. Medical Protection Covers är tillverkade för komfort, med stretch-egenskaper och sömmarna på utsidan istället för på insidan.

24 / 7

Skydden är avsedda för dygnet runt-användning. Djuret kan sova med skyddet och utföra sina behov obehindrat.

Sök bland våra produkter

OM OSS

Vårt motto är enkelt. Vi strävar efter att tillverka produkter av så hög kvalitet som möjligt för att ge våra fyrbenta vänner en så hög livskvalitet som möjligt.

Föregående
Nästa
Kära kund. Välkommen att logga in till vår webbutik.

OBS! Vi har precis lanserat vår nya hemsida. Om du har problem att logga in eller saknar kundkonto, hör av dig till info@scandiop.se.