+46 31 214 128

info@scandiop.se

Skor - måttagning och storlekar

Sko Grad 2

Hundsko gjord i ett vattenavvisande och tåligt material. Flexibel slitstark sula både under och ovan tass. Justerbar stängningsanslutning som gör att skon sitter på plats. Justerbart nedre band som avlastar vid artros i falangleder. Flyttbart och justerbart vristband. Lätt att ta av och på. En sko som håller sig på plats. Kommer i par om 2.

  • För lätt till medium artros

Sko Grad 4

Specialgjord efter en 3D-scan av individen. Stabil ortos som avlastar metacarpalled / metatarsalled och falangerna. Hjälper vid sen- och ligamentskador, frakturer och artros. Ortosens sula är medvetet rundad för att ge ett mjukt inrullande steg som avlastar falangerna. 

  • Postoperativt
  • Sen- och ligamentskada
  • Svår artros
  • Falangluxation
  • Liktornar
  • Fraktur och sår

Steg 1 – Fyll i Remissformuläret:

Remissformulär

Steg 2 – Gör en 3D-scan.
Ladda ned vår app Scandi Orthopedic 3D scanner från App Store här. Appen är kompatibel med senare modeller av Iphone. Kontakta oss för användarnyckel. Använd med fördel vår scanningsräls för Iphone. 

OBS! Lederna skall vid scanning vara i naturlig belastningsvinkel/ståendevinkel, med undantag för böjseneskada då lederna skall vara i avlastande/rak vinkel. För små hundar eller sövda hundar kan det vara lämpligast att – med hunden liggandes på ett bord – hålla ut benet och ställa tassen i önskad vinkel med VetWrap/Vetrap och scanna i en vertikal cirkel (se film). Vi debiterar alla inskickade scanningar, så följ noga dessa riktlinjer.

Scanning tass normal/stor hund
Scanning liten hund

Det går också att skicka in en avgjutning. Följ då våra instruktioner för avgjutning.

Kära kund. Välkommen att logga in till vår webbutik.

OBS! Vi har precis lanserat vår nya hemsida. Om du har problem att logga in eller saknar kundkonto, hör av dig till info@scandiop.se.