+46 31 214 128

info@scandiop.se

Skor och bandageskydd

Gipssko

En överdragssko för gips, bandage och ortoser. Denna gipssko är tillverkad i ett mycket slitstarkt vattenavvisande material och har framförallt en unikt stark sula som även täcker sidorna. Sulan är inte styv vilket underlättar när man vill anpassa skon efter gipsets form och vinkel.

Hundsko Grad 2

Gjord i ett vattenavvisande och tåligt material. Flexibel slitstark sula både under och ovan tass. Justerbar stängnings-anslutning som gör att skon sitter på plats. Justerbart nedre band som avlastar vid artros i falangleder. Flyttbart och justerbart vristband. Lätt att ta av och på. En sko som håller sig på plats. Kommer i par om 2.

Hundsko Grad 4

Specialanpassad ortos som tillverkas efter en avgjutning av individen. Ortosen ger stabilitet och avlastar metacarpal- eller metatarsalleden och falanger, samt avhjälper vid ligament-skador och frakturer. Ortosens sula har en god avrullning som avlastar falangerna.

Kära kund. Välkommen att logga in till vår webbutik.

OBS! Vi har precis lanserat vår nya hemsida. Om du har problem att logga in eller saknar kundkonto, hör av dig till info@scandiop.se.