Vi erbjuder ortopedtekniska hjälpmedel för djur med funktionshinder eller ortopediska problem. Till att börja med kommer vi främst att fokusera på hundar, men kommer på sikt att erbjuda ortopedteknisk hjälp för de flesta djur i samarbete med olika veterinärkliniker. Har ett heltäckande ortopediskt behandlingsprogram genom samarbete med Blå Stjärnans Djursjukhus.

Livskvalité

En högre livskvalitet för djur med olika typer av funktionshinder eller ortopediska problem, det är vad vi på Scandi Orthopedic arbetar med. I klartext innebär det att vi utformar och tillverkar ortopedtekniska produkter som ger funktionshindrade djur möjlighet till ett friare och mer aktivt liv. Med ett heltäckande produktprogram kan vi ge våra kunder en komplett ortopedteknisk service.

Genom vår unika kompetens, höga serviceanda och vårt nytänkande skapar vi mervärden som överträffar våra brukares behov. Servicegraden är hög och beslutsvägarna snabba. Det är i den här andan riktigt bra lösningar tas fram.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med ortopedtekniska hjälpmedel för människor och vi använder oss enbart av utbildade professioner som Leg. Ortopedingenjör.

Omtanke

Vår service och våra tjänster skall vara mer än ett hjälpmedel. Att göra det vi lovar och lite till tycker vi är en grundförutsättning för ett gott resultat, likväl som att behandla alla jämlikt och med respekt. Därför möter vi våra brukare, kunder och affärspartners professionellt och engagerat.

Vilja

Vi ger våra brukare och våra kunder den service och de produkter de vill ha genom att vara lyhörda för behov och önskemål. Att hitta den bästa lösningen kräver inte bara en ingående teknisk kunskap, utan även en omfattande kännedom om den utveckling som sker när det gäller produkter, material, metoder och teknologi.

Vi har också ett omfattande erfarenhetsutbyte med en affärspartner i Kanada som har arbetat inom området sedan sex år tillbaka. Det hjälper oss att leverera lösningar som baseras på gedigen kunskap, stor erfarenhet och ett i många fall avgörande nytänkande.

Ortopedicentrum

Vår huvudsamarbetspartner är Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg och det är även där som vi befinner oss. Vi är en del i deras Ortopedicentrum och kan därför erbjuda ett heltäckande behandlingsprogram genom teamarbete med Ortoped, Sjukgymnast, Djursjukvårdare, Djurvårdare och Ortopedingenjör. Vi utför hältutredningar och ortopediska behandlingar. Varje dag arbetar minst en ortoped på operationsavdelningen och en på polikliniken.